Uhapšen suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Sep.2017, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović

Suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović Zoran Marjanović je uhapšen i određen mu je pritvor na 30 dana, objavili su beogradski mediji.Mediji navode da je Marjanović uhapšen u okviru istrage o ubistvu njegove supruge, a policija se i i dalje nije oglasila.Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Nakon toga su počele da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli.Tabloidi >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << su mjesecima opsjedali kuću Marjanovića, licitirali oko toga ko je ubica i objavljivali "najnovije ključne dokaze", a istraga ubistva dugo je na naslovnim stranama.Suprug ubijene pevačice ušao je prije nekoliko dana u rijaliti "Zadruga" iz kojeg je izašao u četvrtak zbog, kako je rekao, "parnica sa novinarima", prenosi B92.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Jelena je znala da će biti ubijena! Noć pred smrt rekla: "Znam da neću biti još dugo tu!"

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2017

Zoran Marjanović je uhapšen u petak uveče u porodičnoj kući u Borči, nakon čega mu je određen pritvor od 30 dana...Odmah posle privođenja otac Vladimir je izneo šokatnu tvrdnju da je Jelenin ljubavnik u stvari ubica, a ne njegov sin, a da do sada nisu govorili o njemu ,jer su se plašili za...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.