U lovištu kod Brčkog pronađena droga

Izvor: Blic, 05.Feb.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U lovištu kod Brčkog pronađena droga

Policija Brčko distrikta je tokom vikenda u dva navrata našla drogu, te saslušala dvojicu mladića zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droga.

U nedelju su službenici Odseka za sprečavanje i suzbijanje organizovanog kriminaliteta i zloupotreba droga u naselju Rijeke u lovištu Fazanerije našli štek, odnosno tri PVC vrećice sa biljnom materijom koja asocira na marihuanu i dva paketića sa belom praškastom materijom. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toku je utvrđivanje identiteta osobe koja je drogu sakrila.

Istog dana u periodu od 22 do 23.15 časova policija je po naredbi Osnovog suda Brčko distrikta pretresla pomoćni objekat odnosno letnju kuhinju i dvorište u ulici Zaima Mušanovića koja koriste E.P. (21) i N.M. (21) sa područja Brčkog.

- Prilikom pretresa pronađeno je 15 PVC paketića sa materijom koja asocira na marihuanu, jedan paketić sa materijom koja poseća na anfentamin spid, digitalnu vagu i određenu količinu novca – rekli su u policiji Brčko distrikta.

Nakon kriminalističke obrade protiv E.P. i N.M. će biti podnesen izveštaj Tužilaštvu Brčko distrikta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Droga pronađena na dvije lokacije u Brčkom

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2018

BRČKO - Brčanska policija pronašla je na dvije lokacije određenu količinu droge, potvrdio je danas portparol Policije distrikta Halid Emkić...Službenici Odsjeka za sprečavanje i suzbijanje organizovanog kriminaliteta i zloupotreba droga prvo su u naselju Rijeke u lovištu Fazanerije našli tri...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.