U akciji policije uhapšen sin poslanika u Brčkom

Izvor: Blic, 15.Jun.2012, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U akciji policije uhapšen sin poslanika u Brčkom

U policijskoj akciji "Rojal", čiji je cilj bio razbijanje organizovane grupe dilera marihuanom, danas je u Brčkom uhapšen Milorad Stakić, sin poslanika Narodne demokratske stranke (NDS) Stake Stakića u skupštini distrikta.

Kako su objavile banjalučke "Nezavisne novine", u akciji su zajednički učestvovali policajci Brčko distrikta, Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i MUP-a Republike Srpske.

Tokom akcije, kako se navodi, pretreseni su stanovi osumnjičenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milorada i njegovog oca.

Stakić je potvrdio pretrese stanova, ali je dodao da njegov sin nije imao problema sa zakonom izuzev, kako je naveo, prekršajnih kazni koje je dobijao za brzu vožnju u saobraćaju.

- Policija trenutno pretresa našu vikendicu, ali su mi na moje pitanje odgovorili da moj sin nije bio uživalac droge, već da poznaje osobe koje se bave s tim - naveo je Stakić.

Izvor "Nezavisnih novina" blizak istrazi otkrio je da je u akciji privedeno nekoliko bivših političkih funkcionera.

Taj izvor je potvrdio da je akcija usmerena protiv deset osumnjičenih, koji se terete da su u proteklom periodu prodali veće količine marihuane ovisnicima na području severoistočne Bosne i Hercegovine.

Osim u Brčko distriktu, akcija "Rojal" sprovodi se i na području Bijeljine i Doboja.

Povezane vesti: Zaplenjeno 109 kilograma marihuane kod Podujeva, privedene tri osobe Prenosila heroin u gaćicama Uhapšen sa kilogramom marihuane Prodavao drogu u kiosku Uhapšeno osam trgovaca drogom iz Slovenije, Srbije i BiH

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.