Izvor: Blic, 02.Jan.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sarajevu u kontejneru pronađena živa beba

Poslednji dan 2017. godine u kontejneru, u Sarajevu, pronađena je živa beba stara samo nekoliko dana, potvrđeno je iz Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo (MUP KS).

Živu bebu u kontejneru je pronašao jedan policajac, u ulici Koševo u sarajevskoj opštini Centar, prenosi Radiosarajevo. Beba je prevezena na Pedijatrijsku kliniku Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

U celi slučaj uključen je i Centar za socijalni rad.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U kontejneru u Sarajevu nađeno živo novorođenče

Izvor: B92, 02.Jan.2018

U sarajevskoj ulici Koševo 31. decembar 2017. u kontejneru je pronađena živa beba stara samo nekoliko dana, javlja sarajevski portal Klix.ba...Pronađeno novorođenče smešteno je na Pedijatrijsku kliniku Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, a o svemu je obavešten Kantonalni centar za socijalni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.