Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga, bol, neverica: U Bugojnu sahranjena Selma Agić

Na gradskom mezarju Jaklić u Bugojnu danas je sahranjena Selma Agić (21) koja je smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći 10. oktobra u Sarajevu.

Članovi porodice, rodbina, prijatelji i komšije danas su u Sultan Ahmedovoj džamiji u Bugojnu odali poslednju počast svojoj sugrađanki Selmi Agić. Bugojno, prema rečima prisutnih, ne pamti sahranu kojoj je prisustvovalo više osoba.

- Ovo je težak trenutak, kada one što volimo od srca otkidamo i rastajemo se od njih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Selmina mladost je prekinuta na neprimeren način, ali je ostavila i snažnu poruku da svi razmislimo gde je njegovo dete i da li ugrožava život drugog.

Zajedno svedočimo da smo voleli ovu devojke i da s njenom porodicom danas delimo bol i tugu – rečeno je tokom sahrane.

Selma je drugo dete koje su izgubili njeni roditelji Amir i Dina. Njen brat Adi poginuo je 1994. godine u saobraćajnoj nesreći u Zenici. Starija sestra Azra studira u Austriji, a mlađi brat Harun (20) živi u Bugojnu s roditeljima.

U porodičnoj kući danas se okupila rodbina, a niko nije bio u mogućnosti komentarisati dešavanja.

- Samo me interesuje kakav to otac može biti da ne preda svoje dete nakon takvog čina? - izjavila je Selmina sugrađanka komentarišući beg Sanjina Sefića koji je automobilom usmrtio Selmu i njenu prijateljicu Editu Malkoč koja će sutra u Bosanskoj Krupi biti sahranjena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.