Tuča migranata u centru Beograda, izboden mladić

Izvor: Cafe.ba, 23.Avg.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča migranata u centru Beograda, izboden mladić

BEOGRAD - Jedan migrant star oko 24 godine povrijeđen u tuči kod autobuske stanice u Beogradu. Mladić sa ubodnom ranom u predjelu stomaka prevezen u Kliničko-bolnički centar u Zemunu.

Do tuče je došlo oko 13.40, u parku kod dolaznog perona autobuske stanice u Beogradu, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći.

"Mladić je zadobio posekotine, najverovatnije nožem, na levoj strani trbuha i tupu povredu i razderotinu glave. U stabilnom i svesnom stanju je prevezen u Kliničko-bolnički centar u Zemunu", rekla je za RTS portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Povrijeđeni mladić nije životno ugrožen.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča migranata u centru Beograda, izboden mladić

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2015

BEOGRAD - Jedan migrant star oko 24 godine povrijeđen u tuči kod autobuske stanice u Beogradu. Mladić sa ubodnom ranom u predjelu stomaka prevezen u Kliničko-bolnički centar u Zemunu...Do tuče je došlo oko 13.40, u parku kod dolaznog perona autobuske stanice u Beogradu, rečeno je RTS-u u Hitnoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

PODLETELA POD KAMION: Teško povređena žena kod Kvantaške pijace

Izvor: Kurir, 24.Avg.2015, 10:33

Ženska osoba srednjih godina zadobila je politraumatske povrede glave, stomaka i grudi i u teškom stanju je prebačena na reanimaciju u Urgentni centar, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura..BEOGRAD -  Za sad nepoznata ženska osoba, pretrpela je višestruke povrede, kad je kolima podletela...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.