Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Maj.2013, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić ipak spreman za Eurobasket?

Miloš Teodosić povrijedio je list noge na meču protiv Himkija, nakon čega je predsjednik CSKA Andrej Vatutin izjavio da ga čeka duža pauza, pa čak i operacija. Prve prognoze govorile su da to znači da plejmejker Srbije neće biti u mogućnosti da pomogne reprezentaciji na Eurobasketu u Sloveniji u septembru. Ipak, prognoze možda nisu tako crne. "Sportski žurnal" je objavio, pozivajući se na izvore bliske Teodosićevoj porodici, da organizator igre Srbije nije teže povrijeđen i da bi poslije mjesec dana pauze mogao da se priključi pripremama reprezentacije za EP u Sloveniji. Naime, Teodosiću je pukao mišić, ali tetive nisu Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/teodosic-ipak-spreman-za-eurobasket.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima nade: Teodosić još nije otpisan za Evrobasket

Izvor: Press, 29.Maj.2013

Kako navodi Sportski žurnal, pozivajući se na izvore bliske Teodosićevoj porodici, njemu je pukao mišić na listu, ali nisu povređene ni tetive, ni kost...S obzirom na takvu situaciju, Tedosić bi možda mogao posle pauze od mesec dana da se uključi u pripreme za EP...Teodosić čeka mišljenje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.