Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Feb.2013, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno sa kišom i snijegom, temperatura do 8°C

Oblačno i malo hladnije sa kišom, jačom u sjevernim krajevima, a u višim planinama zapadnog i istočnog dijela sa snijegom. U drugom dijelu dana zadržaće se oblačno sa kišom koja će biti slabija, a samo ponegdje u višim planinama sa snijegom. Vjetar slab zapadni i sjeverozapadni, na jugu ujutru slaba bura, a tokom dana promjenljiv. Minimalna temperatura vazduha od 2°C do 6 °C, a na planinama od -1°C do 1°C Maksimalna temperatura vazduha u većini predjela od 3°C do 8°C na jugu i istoku od 9°C do 12°C . Prognoza vremena za Banjaluku Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/sutra-oblacno-sa-kisom-i-snijegom-temperatura-do-8c.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

VREMENSKA PROGNOZA: Danas mestimično sa kišom, na planinama sneg

Izvor: S media, 26.Feb.2013, 14:10

U Srbiji će biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom...Vetar će biti slab i umeren, istočni i severoistočni. Minimalna temperatura iznosiće od nula do pet, a najviša dnevna temperatura od tri do osam stepeni...I u Beogradu će biti pretežno oblačno s kišom, a tokom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.