Super-lopov ukrao 138 vozila

Izvor: Mondo, 27.Mar.2012, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super-lopov ukrao 138 vozila

Austrijska policija uhapsila je makedonskog državljanina koji je za dve godine u više gradova Austrije uspeo da ukrade 138 vozila.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za dve godine ukrao 138 automobila

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2012

Austrijska policija uhapsila je makedonskog državljanina koji je za dve godine u više gradova Austrije uspeo da ukrade 138 vozila...Postoji osnovana sumnja da je "super-lopov iz Makedonije" deo međunarodne kriminalne bande, javili su skopski mediji, pozivajući se na pisanje austrijskih medija...Portparol...

Nastavak na Vesti-online.com...

Super-lopov ukrao 138 vozila

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2012

SKOPLjE - Austrijska policija uhapsila je makedonskog državljanina koji je za dvije godine u više gradova Austrije uspio da ukrade 138 vozila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Makedonac "ćornuo" 138 automobila za dve godine

Izvor: MojAuto, 28.Mar.2012, 13:13

Još jedan rekord dolazi nam iz Evrope, u kome glavnu "ulogu" imaju ljudi sa ovih prostora. Naime, nije neko čudo kada čujemo da je neko od državljana država bivše Jugoslavije uhapšen u belom svetu zbog nekih kriminalnih aktivnosti, krađe kola recimo. Takav jedan slučaj dolazi nam ovih dana iz...

Nastavak na MojAuto...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.