Struja poskupljuje za devet odsto!

Izvor: BanjalukaLive.com, 11.Jun.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Struja poskupljuje za devet odsto!

Regulatorna komisija za energetiku Republike Srpske donijela je odluku o poskupljenju električne energije. Račune uvećane i do devet odsto, građani će dobiti već za jul tekuće godine. Konačni tarifni stavovi za javno snabdijevanje krajnjih kupaca električne energije u Republici Srpskoj (domaćinstva i mali kupci) utvđeni su na osnovu utvrđene cijene nabavke (proizvodnje) električne energije za javno snabdijevanje, cijene usluge snabdijevanja i tarifnih stavova za korisnike distributivnih sistema, saopšteno je iz resorne komisije. (ATV)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Cvijanović: Odluka o poskupljenju struje još nije stigla u Vladu

Izvor: Capital.ba, 12.Jun.2015, 15:16

BANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da očekuje da dobije odluku Regulatorne komisije za energetiku Srpske o poskupljenju električne energije, kako bi mogla da je komentariše, te ponovila raniji stav da nije saglasna sa velikim poskupljenjima. „Ja sam...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.