Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Mar.2013, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbe u logor Viktor Bubanj dovodio ko je htio

Svjedok Tužilaštva BiH Zlatan Crnković ispričao je da je u logor u nekadašnjoj kasarni "Viktor Bubanj" u Sarajevu Srbe dovodio "ko je htio i kako je htio". Crnković je u nastavku suđenja za zločin počinjen u "Viktoru Bubnju" rekao da su ljudi Ismeta Bajramovića Ćele, Juke i drugih dovodili Srbe u "Viktor Bubanj" i da ih je optuženi Ramiz Avdović morao primiti. "Znali su reći da Alija Izetbegović ima rođaka, pa čuvajte ovog zbog zamjene", posvjedočio je Crnković. Crnković u maju 1992. godine iz Ministarstva unutrašnjih poslova u Sarajevu prekomandovan u Vojnu policiju bivše Armije BiH, a poslije Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/srbe-u-logor-viktor-bubanj-dovodio-ko-je-htio.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbe u logor Viktor Bubanj dovodio ko je htio

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2013

SARAJEVO - Svjedok Tužilaštva BiH Zlatan Crnković ispričao je da je u logor u nekadašnjoj kasarni "Viktor Bubanj" u Sarajevu Srbe dovodio "ko je htio i kako je htio".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.