Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Apr.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selena i Džastin ponovo zajedno

Američka pjevačica i glumica Selena Gomez otputovala je iz Los Anđelesa u Norvešku gdje nastupa njen bivši momak, muzičar Džastin Biber, što je odmah pokrenulo glasine da njih dvoje pokušavaju da obnove romansu. Čini se da između bivšeg para još postoje neke "iskre" iako su prekinuli vezu početkom godine. Tamošnji mediji ističu da Selenino putovanje u Oslo nije slučajnost, te da Selena Džastina muči nejasnim signalima koje mu stalno šalje, iako pjevač trenutno ima i većih problema od ljubavnih. Selena je i tekstopisac, a najpoznatija je po ulozi Aleks Ruso u Diznijevoj seriji "Čarobnjaci sa Vejverli plejsa". Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/selena-i-dzastin-ponovo-zajedno.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Selena i Biber ponovo zajedno?

Izvor: Glas javnosti, 21.Apr.2013, 14:34

Prema najnovijim informacijama slavnog trač blogera Pereza Hiltona, Selena i Džastin Biber su opet viđeni zajedno. Naime, Selena je zbog Džastina prešla put od Los Anđelesa do daleke Norveške, točnije Osla. Džastin tamo nastavlja svoju evropsku turneju, a lepa Selena se izgleda nada pomirenju. Napuštajući...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.