Sarajevo: Bježeći od medvjeda pobjegli na krov kafane

Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Okt.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Bježeći od medvjeda pobjegli na krov kafane

Prilikom šetnje na obližnjem izletištu jedan mladi par iz Sarajeva doživio je gotovo filmsku scenu koja će zasigurno ostati urezana u njihovo pamćenje cijelog života. Nedim A. (29) i Alma Dž. (26), dok su bezbrižno koračali obilježenom planinarskom stazom, našli su se oči u oči s medvjedom! Vidjevši ogromnu životinju, potrčali su do improviziranog ugostiteljskog objekta koji se nalazi u blizini. Po svemu sudeći, medvjed nije imao namjeru napasti mlade Sarajlije, ali strah je učinio >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << svoje, piše "Dnevni avaz". Par se popeo na krov objekta, gdje su našli privremeni zaklon. Medvjed se još kratko zadržao u njihovoj blizini, a potom se udaljio. Međutim, problemi mladih izletnika nastavili su se i kada se medvjed udaljio od staze, jer je krenuo upravo putem kojim su se Nedim i Alma trebali vratiti do vozila kojim su došli na Bukovik da bi proveli nekoliko sati u prirodi. Zatočeni na krovu i u bezizlaznoj situaciji, Nedim i Alma pozvali su PU Stari Grad Sarajevo, čiji su policajci kontaktirali pripadnike Gorske službe spašavanja u Sarajevu, koji su munjevitom brzinom krenuli da izbave par koji se nalazio na krovu. Temperatura je rapidno padala, tako da su spasioci morali što prije doći do Nedima i Alme, koji su, osim pretrpljenog straha, bili i pothlađeni. (BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

BiH: Pobegli od medveda na krov kafane

Izvor: B92, 29.Okt.2014, 09:52

Prilikom šetnje na potezu između Čavljaka i Bukovika u Bosni i Hercegovini jedan mladi par iz Sarajeva doživeo je nešto čega će se dugo sećati...Nedim A. (29) i Alma Dž. (26), su bezbrižno šetali obeleženom planinarskom stazom kada su se našli oči u oči s medvedom...Ugledavši ogromnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.