Sara Goldberg preminula u snu

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Okt.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Goldberg preminula u snu

Glumica Sara Goldberg, poznatija pod imenom Sara Danijel Madison, umrla je u snu u 41. godini. Vest o smrti potvrdila je majka američke glumice Sare Goldberg, prenijeli su američki mediji. Majka je ispričala da je Sara samo otišla na spavanje i da se nije žalila na neki zdravstveni problem, ali se više nije probudila. Sara je najpoznatija po seriji Na sedmom nebu, ali je igrala i u Judging Amy, Mjesto zločina kao i u trećem nastavku filma Park iz doba jure i Dan obuke sa Denzelom Vošingtonom. (RTS)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Preminula glumica Sara Goldberg

Izvor: Svet plus, 08.Okt.2014

Glumica Sara Goldberg poznata po ulogama u seriji "Na sedmom nebu ", "CSI " i nastavku filma "Park iz doba Jure ", iznenada je preminula u svojoj 41. godini, preneli su strani mediji.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.