Sahranjen policajac Dragan Đurić

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Apr.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen policajac Dragan Đurić

U rodnom selu Karakaj kod Zvornika danas je sahranjen ubijeni Dragan Đurić uz najviše policijske počasti. Sahrani su u ime Vlade prisustvovali - potpredsjednik Anton Kasipović, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić, poslanici u parlamentu Srpske, u Predstavničkom domu BiH iz ove regije, mnogobrojni građani, porodica i prijatelji. U počasnom stroju ispred porodične kuće, ubijenog Đurića od jutros su ispraćale njegove kolege. Četrdesetosmogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Đurića u terorističkom napadu ubio je Nerdin Ibrić iz Kučić Kule kod Zvornika. Ibrić, koji je tokom napada uzvikivao "Alahu ekber", likvidiran je prilikom razmjene vatre sa policijom. Đurić je u službi MUP-a Srpske proveo više od 20 godina. Porodica Dragana Đurića 1992. izbjegla je iz Banovića, a u ratu mu je ubijen otac čiji posmrtni ostaci ni do danas nisu pronađeni. Opijelu ispred porodične kuće ubijenog Đurića prisustvovo je i predsjednik Srpske Milorad Dodik koji je posjetio njegovu majku i brata i izjavio im saučešće. (RTRS, foto: Srna)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

UZ NAJVIŠE POČASTI: Sahranjen policajac Dragan Đurić, ubijen u terorističkom napadu

Izvor: Kurir, 29.Apr.2015

Đurića je u ponedeljak ubio Nerdin Ibrić iz Kučić Kule kod Zvornika, koji je tokom napada uzvikivao alahu ekber (alah je veliki), a likvidiran je prilikom razmene vatre sa policijom..BANJALUKA - U rodnom selu Karakaj kod Zvornika, uz najviše policijske počasti sahranjen je 48. godišnji policajac...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.