Ronioci iz Vrbasa izvukli tijelo djevojke

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Apr.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronioci iz Vrbasa izvukli tijelo djevojke

Nakon višečasovne potrage za Milicom Kukić koja je bila suvozač u vozilu koje je sletjelo u rijeku Vrbas policija i ronioci su iz vode izvukli vozilo i tijelo nesretne djevojke. Nesreća se dogodila juče u popodnevnim časovima u banjalučkom naselju Karanovac, na magistralnom putu Banjaluka – Jajce, kada je u rijeku Vrbas sletio putnički automobil marke pasat. Mladić Danilo Rakić, koji je upravljao vozilom, u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobio je lakše tjelesne povrede, ali je uspio >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << da se spasi i on je odmah prevezen u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Danas je pušten na kućno liječenje. Nezavisne saznaju kako su kobnog dana dijelili pozivnice za vjenčanje koje je bilo planirano za jun. Naložena obdukcija tijela nastradale Milice Kukić U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske biće izvršena obdukcija tijela dvadesetpetogodišnje Milice Kukić iz Laktaša, koja je danas pronađena u rijeci Vrbas u Banjaluci.  

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Ronioci tragaju za muškarcem koji je sletio u Vrbas

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Apr.2016

Ronioci Specijalne policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske i Ronilačkog kluba “Buk” iz Banjaluke već drugi dan tragaju za muškarcem iz Bijeljine čiji su inicijali M.I, rekao je načelnik Sektora policije banjalučkog Centra javne bezbjednosti (CJB) Miloš Brkić. Brkić...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.