Robi Vilijams izlazi iz muzike?

Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Dec.2014, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams izlazi iz muzike?

Najveći evropski proizvođač automobila, njemački „Folksvagen", imenovao je slavnog britanskog muzičara Robija Vilijamsa za direktora marketinga. Za promociju nove serije automobila izabran je slogan „Koliko dobro vam to zvuči?" Radi se o devet modela „Folksvagena", među kojima su „golf", „buba" i „tiguan", a prelimirna prodaja tih serija U Njemačkoj je počela 18. decembra. Robi Vilijams, koji je ranije nagovijestio da bi mogao da promijeni zanimanje, ovako je prokomentarisao svoje imenovanje: - Direktor marketinga „Folskvagena". Koliko dobro vam to zvuči? Za mene je to nešto potpuno novo. Pravi posao i izlazak iz okvira svijeta muzike. (Novosti)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robbie Williams direktor marketinga Volkswagena

Izvor: GdeInvestirati.com, 28.Dec.2014

Najveći evropski proizvođač automobila, nemački Volkswagen, imenovao je poznatog britanskog muzičara Robbiea Williamsa za direktora marketinga, saopštila je kompanija. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.