Radnik preživeo gaženje valjkom od tri tone

Izvor: Mondo, 01.Dec.2012, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik preživeo gaženje valjkom od tri tone

Građevinski radnik preživeo je u Kninu nezgodu kada ga je pregazio valjak za ravnanje asfalta, težak oko tri tone.

Ivica Papež (31) iz Krapine, radnik zagrebačke firme "Vijadukt", teško je povređen, ali nije u životnoj opasnosti, potvrđeno je iz policije.

Njega je pregazio valjak prilikom izvođenja radova na raskrsnici Getaldićeve i Vrančićeve ulice u četvrtak oko 15.10 časova, prenose hrvatski mediji.

"Nakon nesreće radnik je odmah prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u šibensku Opštu bolnicu. Uprkos teškim povredama, život mu nije u opasnosti", rekla je portparol Policijske uprave Šibensko-kninske Marica Kosor.

Hirurg Andrija Baljkas ustanovio je kontuziju, odnosno nagnječenje pluća, prelom desne bedrene kosti i desne potkolenice.

Iz firme "Vijadukt" rekli su da ne znaju uzrok nesreće.

Zagrebački "Vijadukt" jedna je od firmi koje izvode radove na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacone mreže grada Knina.

(Srna/Ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska - Radnika pregazio valjak, ali je ostao živ

Izvor: Cafe.ba, 01.Dec.2012

Građevinski radnik preživio je u Kninu nezgodu kada ga je pregazio valjak za ravnanje asfalta, težak oko tri tone.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.