Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Jun.2013, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik osvajač Kupa RS

Fudbaleri Borca nisu uspjeli da se domognu pehara namjenjenom najboljem timu u Kupu RS. Nakon pobjede u gostima u prvom meču finala (1:0), Banjalučani su dopustili ekipi Radnika da u regularnih 90 minuta na Gradskom stadionu neutrališu njihovu prednost, a nedugo zatim gosti su boljim izvođenjem jedanaesteraca došli do velikog iznenađenja i trofeja. Jedini pogodak na meču djelo je Basare iz slobodnog udarca, u 48. minutu igre. Penali Prvi jedanaesterac šutirali su fudbaleri Radnika. Nikić je bio siguran, 0:1. Vedran Kantar bio je prvi izvođač za Borac, ali je lopta pogodila prečku. Revanširao mu se Obradović, čiji udarac je Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fudbal/radnik-osvajac-kupa-rs.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Borac nakon penala ostao bez trofeja: Radniku Kup RS

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2013

Fudbaleri Radnika osvojili su trofej u Kupu RS pošto su nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca bili bolji od Borca (4:2). Radnik je rezultatom 1:0 slavio u Banjaluci, dok su "crveno-plavi" identičnim rezultatom slavili u Bijeljini u prvom meču.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.