Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Feb.2013, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici "Elektrokrajine" pušteni na slobodu

Svih devet radnika banjalučke "Elektrokrajine", nakon obavljenog informativnog razgovora u CJB Banjaluka pušteni su na slobodu Svih devet radnika banjalučke "Elektrokrajine", koji su u ranim jutarnjim časovima uhapšeni u akciji kodnog naziva "Tesla", pušteni su na slobodu nakon informativnog razgovora u Centru javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka, rečeno je Srni u ovom centru. Akciju "Tesla" proveli su pripadnici CJB-a Banjaluka u saradnji sa Okružnim tužilaštvom u Banjaluci. U ovoj akciji pretreseno je više objekata na području Banjaluke, među kojima su "Martel", "Renome", "Ais", "Paita" i "Modena" i pronađeni su određeni predmeti, a sve sa ciljem pronalaženja dokaza o izvršenim Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/radnici-elektrokrajine-pusteni-na-slobodu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Uhapšeni lopovi: Krali sve, od bronzanih bista do patika

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2013, 13:14

BANJALUKA – Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka otkrili su osam osoba koje su tokom februara na području Laktaša i Prnjavora počinile više krivičnih djela teške krađe i krađe, saopšteno je iz ovog centra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.