Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Apr.2013, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmanović: Nije vrijeme za nezavisnost RS

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović rekao je da u ovom momentu nema potvrde da bi značajniji broj zemalja mogao da prizna Republiku Srpsku ako bi ona proglasila nezavisnost, zbog čega u to "ne treba ići". "Moja je lična procjena da to ne treba raditi u ovom momentu, osim ako ne budemo žestoko pritisnuti zahtjevima za centralizaciju, pa da taj čin bude naš odgovor", rekao je Radmanović. On je za sutrašnji "Pres Republike Srpske" istakao da je pričom o deklaraciji Narodne skupštine Republike Srpske htio da podsjeti sve političare, a naročito bošnjačke, a i građane da se sa Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/radmanovic-nije-vrijeme-za-nezavisnost-rs.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

RS sad da ne proglašava nezavisnost

Izvor: B92, 30.Apr.2013, 11:20

Banjaluka -- Predsedavajući Predsedništva BiH Nebojša Radmanović kaže da u ovom momentu nema potvrde da bi značajniji broj zemalja mogao da prizna Republiku Srpsku...Zato i u ovom trentuku ne treba to raditi tj proglašavati nezavisnost. "Moja je lična procena da to ne treba raditi u ovom momentu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.