Pretučena profesorka Dvanaeste gimnazije na Voždovcu

Izvor: Studio B, 20.Dec.2010, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučena profesorka Dvanaeste gimnazije na Voždovcu

Žena je zbog povreda glave i polomljenog ramena prevezena u Urgentni centar, odakle je tokom noći puštena na kućno lečenje.

Profesorku geografije u Dvanaestoj beogradskoj gimnaziji, 51-godišnju VilmU G. posle popodnevne nastave pretukli su juče nepoznati napadači u dvorištu gimnazije.

Oni su je sačekali da izađe iz škole, a prethodno joj kako se pretpostavlja, probusili gumu na autu.

Motiv napada je, kako nezvanično saznajemo, ocena koju je dala >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << učeniku koji se druži s napadačima.

Žena je zbog povreda glave i polomljenog ramena prevezena u Urgentni centar, odakle je tokom noći puštena na kućno lečenje.

Policija i dalje traga za napadacima.

Gradski sekretar za obrazovanje Vladimir Todić oštro je osudio napad na profesorku geografije u Dvanaestoj gimnaziji i za Studio B rekao da je u pitanju teško krivično delo koje bi trebalo uspešno da reše sve nadležne institucije.

Todić je podsetio da to nije jedini napad na zaposlene u prosveti što dovodi do zaključka da je, kako je rekao, obrazovni sistem doveden u pitanje.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUTALNO! Pretukao profesorku!

Izvor: Press, 21.Dec.2010, 00:17

Dva mladića sačekala profesorku geografije XII beogradske gimnazije na mračnom parkingu škole, izbušili joj gume na automobilu, a potom ju je jedan od njih brutalno pretukao. U pomoć joj je pritekao domar, kog je jedan od napadača oborio na zemlju i pobegao ...

Nastavak na Press...

Profesorka brutalno pretučena iza škole

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2010

Dva mladića sačekala profesorku geografije XII beogradske gimnazije na mračnom parkingu iza škole, izbušili joj gume na automobilu, a potom ju je jedan od njih brutalno pretukao. U pomoć joj je pritekao domar, kog je jedan od napadača oborio na zemlju i pobegao...Dva mladića, koji su najverovatnije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pretučena profesorka: Pomislila sam da će me ubiti

Izvor: Blic, 21.Dec.2010

Beograd - Jedan od dvojice mladića mi je prišao i vikao: „Kome ćeš ti da objašnjavaš i sudiš nesrećnice?„! Pesnicom me je udario u obraz, da bi me kada sam pala, šutirao u glavu. Bili su skroz u crnom sa fantomkama na glavama i oči koje sam jedino videla bile su pune besa i mržnje - priča...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.