Prag: Krunićeva bez četvrtfinala

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Apr.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prag: Krunićeva bez četvrtfinala

Aleksandra Krunić nije uspjela da se plasira u četvrtfinale WTA turnira u Pragu, pošto je u drugom kolu izgubila od Janine Vikmajer – 7:5, 6:7 (3:7), 7:5. Krunićeva je baš kao i protiv Hrvatice Mirjane Lučić Baroni bila na pragu preokreta, pošto je Belgijanka u odlučujućem setu vodila 5:3 i servirala za pobjedu. Krunić je vratila brejk, izjednačila na 5:5, ali je u finišu meča posustala i omogućila protivnici da prođe dalje. Srpkinja će nešto kasnije ponovo izaći na teren, >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << pošto je zajedno sa Hrvaticom Petrom Martić očekuje meč prvog kola dubla protiv Čen Lijang (Kina) i Čija-Jung Čung (Kineski Tajpeh). Vikmajer će u borbi za polufinale igrati protiv bolje iz duela između Kineskinje Šuzai Ženg i Danke Kovinić iz Crne Gore. Turnr u Pragu igra se za nagradni fond od 250.000 dolara. (Agencije)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

ATP PRAG: Krunićeva bez četvrtfinala

Izvor: HotSport.rs, 29.Apr.2015

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u četvrtfinale WTA turnira u Pragu, pošto je u drugom kolu izgubila od Janine Vikmajer – 7:5, 6:7 (3:7), 7:5.  . . Krunićeva je baš kao i protiv Hrvatice Mirjane Lučić Baroni bila na pragu preokreta, pošto je Belgijanka u odlučujućem setu vodila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.