Izbio požar na miniranom području u Dalmaciji

Izvor: Blic, 20.Avg.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbio požar na miniranom području u Dalmaciji

ZADAR - Na minarnom području kod mesta Smoković, Zemunik Donji u Dalmaciji, danas je izbio požar, koji je zahvatio travu i nisko rastinje na površini od oko šest hektara.

Zadarski vatrogasni operativni centar saopštio je da je dojavu o požaru primio u 14.35 sati i da su na lice mesta odmah upućeni šest vatrogasaca i dva vatrogasna vozila, a iz vazduha deluju jedan kanader i vazdušni traktor.

Pripadnici zadarskog vatrogasnog centra lokalizovali su požar koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je izbio danas oko 12.00 časova na otvorenom prostoru kod mesta Popovići, u blizini Benkovca. Vatra je zahvatila travu i nisko rastinje na površini od oko 5,5 hektara.

Lokalizovan je i požar koji je oko 13.00 sati izbio na otvorenom prostoru kod mesta Kožlovac, kod Benkovca. U požaru su izgoreli trava i nisko rastinje na površini od oko šest hektara.

Vatrogasna jedinica u Šibeniku delovala je danas na otvorenom prostoru kod mesta Mirlovića Zagora, Drniš, gde je oko 10.00 časova izbio požar. Vatra je zahvatila travu, nisko rastinje i borovu šumu na površini od oko 1,5 hektara, prenose hrvatski mediji.

Povezane vesti: Požar kod Podgorice pod kontrolom Požar kod Medveđe ugašen nakon šest časova Požar na Kritu, evakuisana dva sela Požar na Krfu Gori Brač, dim do Splita i Hvara

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbio požar na miniranom području

Izvor: Radio 021, 20.Avg.2011

Na miniranom području kod mesta Smoković, Zemunik Donji u Dalmaciji, danas je izbio požar, koji je zahvatio travu i nisko rastinje na površini od oko šest hektara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.