Potrebna pomoć jednomjesečnoj bebi iz Banjaluke

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Sep.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebna pomoć jednomjesečnoj bebi iz Banjaluke

Udruženje "Mozaik prijateljstva" pokrenulo je humanitarnu akciju za porodicu Trebovac iz Banjaluke, koja ima jednomjesečnu bebu, a zbog teške materijalne situacije nemaju čime da je prehrane. "Majka bebe je ostala bez mlijeka, a u Crvenom krstu nema hrane za bebe. Materinski dodatak od 70 KM dobijaće tek od novembra. Svi koji žele da doniraju hranu za bebu, pelene ili novac mogu se javiti na broj telefona 051/922-224", navode u udruženju "Mozaik prijateljstva". Ovo udurženje podsjeća da >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << porodica Trebovac nije imala ništa u kući u kojoj su podstanari, ali zahvaljujući dobrim i humanim ljudima dobili su krevet, kuhinju, kolica i odjeću za bebu. Osim hrane za bebe "Bebimil 1ili A" ovoj porodici je hitno potreban i šporet na drva. Pomozimo ovoj porodici kako bi svoju bebu mogla podizati u normalnim uslovima dostojnim svakog čovjeka. (BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Tuga u Banjaluci: Rodio se Petar, a hrane nema

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2015, 10:35

BANjALUKA - Petar je rođen pre 20 dana, a već je ostao bez hrane. Hladno mu je u trošnom kućerku na Banjalučkom polju u Ulici Frane Supila i zasad ne zna za bolje. Ali od srede ima nade za malog Petra, i njegove socijalno ugrožene roditelje Voju Balabana (56) i Lidiju Trebovac (34), jer je nakon...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.