Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Jan.2013, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušala da ubije muža otrovnom vaginom!

Jedna Brazilka je optužena da je pokušala da ubije supruga tako što je stavila otrov u svoju vaginu i ubjeđivala ga na seks. Šokirani četrdesettrogodišnji muškarac je sada tuži zbog pokušaja ubistva. Prema pisanju lokalne štampe, žena iz Rio Preta, stavila je otrov u vaginu i nagovorila svog supruga da dođe u krevet, ali kada je pokušala da ga ubijedi na oralni seks, on je osjetio neobičan miris i odustao. Sumnjičavi muž je zatim odveo suprugu u bolnicu, gdje su testovi potvrdili da je u vagini imala smrtonosni otrov, prenosi "Alo". Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/pokusala-da-ubije-muza-otrovnom-vaginom.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Pokušala da ubije muža otrovnom vaginom

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jan.2013

Brazilka je optužena da je pokušala da ubije supruga tako što je stavila otrov u svoju vaginu i ubeđivala ga na oralni seks. Šokirani četrdesettrogodišnji muškarac je sada tuži zbog pokušaja ubistva. ..Prema pisanju lokalne štampe, žena iz Rio Preta, stavila je otrov u vaginu i nagovorila...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.