Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Avg.2013, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte Rijaninu novu frizuru

Poznata pjevačica Rijana, opet je promijenila frizuru. Mnogi su okarakterisali ovu promjenu imidža kao još jedan njen očajnički potez da povrati bivšeg dečka Krisa Brauna. Pjevačica je na svom "Instagram" profilu podijelila sa fanovima najnovije fotografije na kojima pokazuje svoju novu frizuru. Sada ima kratku kovrdžavu kosu sa šiškama. Ispod fotografije je napisala :"Još uvijek pokušavam da se naviknem na novu frizuru". (Super žena)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

ZAŠTO: Pevačica ponovo drastično promenila frizuru (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 03.Avg.2013

Devojka promeni frizuru i ceo svet traži razloge za to. Pa ti onda - budi zvezda!..Mnogi su okarakterisali ovu promenu imidža kao još jedan njen očajnički potez da povrati bivšeg dečka Krisa Brauna. Pevačica je na svom "Instagram" profilu podijelila sa fanovima najnovije fotografije na kojima...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.