Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Dec.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignuta optužnica protiv banjalučkih zelenaša

Okružno tužilaštvo Bnajaluka danas je podiglo optužnicu protiv četiri osobe iz tog grada, osumnjičenih za zalenaštvo, iznude i pranje novca. Iz ovog tužilaštva je saopšteno da je optužnica, sa prijedlogom za produženjem pritvora, podignuta protiv Branislava Smiljanića (1976.), Sandra Kaurina (1978.), Slavka Todorovića (1969.) i Drage Đenića (1967), iz Bnajaluke, prenosi Fena. Osumnjičeni su u vremenskom periodu od 2007. do 2012. godine, počinili navedena krivična djela i time oštetili veći broj osoba na području koja je u nadležnosti Okružnog tužilaštva Banjaluka. Jedan od osumnjičenih, Drago Đenić, je sudski policajac. Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje sudiji za prethodno saslušanje Okružnog Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/podignuta-optuznica-protiv-banjaluckih-zelenasa.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Optužnica za četiri zelenaša

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Dec.2012, 08:52

Protiv Banjalučana Branislava Smiljanića (35), Sandra Kaurina, (34), Slavka Todorovića i sudskog policajca Drage Đenića (44), koji se terete za iznudu i zelenaštvo, podignuta je optužnica. Iz banjalučkog Okružnog tužilaštva saopšteno je da se Smiljanić tereti za zelenaštvo, iznudu i pranje...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.