Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Apr.2013, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo objedinjeno suđenje Šarićevom narko klanu

Objedinjeno suđenje svim pripadnicima klana odbjeglog Darka Šarića koji su optuženi za krijumčarenje ukunpno 5.754 kilograma kokaina iz Urugvaja, Argentine i Brazila u Zapadnu Evropu počelo je danas u Specijalnom sudu u Beogradu čitanjem optužnice. Na početku suđenja sud je razdvojio postupak prema optuženom Darku Tošiću, koji je u bekstvu, pošto na suđenje nije došao njegov branilac Dragan Simić. Advokat Simić je, prema rečima predsjednika sudskog vijeća Siniše Petrovića, uredno pozvan na suđenje, ali da nije sud obaijvestio o razlozima zbog kojih nije pristupio. Suđenje je počelo čitanjem optužnice za krijumčarenje 1.825 kilograma kokaina iz Argentine, na kojoj Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/pocelo-objedinjeno-sudjenje-saricevom-narko-klanu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Počelo objedinjeno suđenje Šarićevom klanu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2013

BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je počelo objedinjeno suđenje svim pripadnicima kriminalnog klana odbjeglog Darka Šarića, koji su optuženi za krijumčarenje ukupno više od 5,7 tona kokaina iz Urugvaja, Argentine i Brazila u zapadnu Evropu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.