Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Mar.2013, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petak i subota najbolji za seks

Studija britanskog lanca seksualnih igračaka "LoveHoney" objavila je nedavno studiju koja otkriva kada i kakav seks najviše volimo. Istraživanje je pokazalo da početak nedjelje definitivno nije omiljen među parovima. Ponedjeljak je loš, ali utorak je, pokazala je studija, daleko najgori dan za seks. Petak i subota su idealno vrijeme, a najbolji dio dana je nakon 23 časa. Prema mišljenju većine ispitanika, savršen seks bi trebalo da traje oko 23 minuta, a najbolja je ona poza u kojoj je partnerka gore. Što se tiče atmosfere, 66 odsto žena i 88 odsto muškaraca tvrdi da je upaljeno svjetlo "prava Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/seks-i-veze/petak-i-subota-najbolji-za-seks.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

NAVALITE: Večeras u 11 najbolje vreme za seks

Izvor: Kurir, 16.Mar.2013

Parovi najmanje žele seks utorkom, a kako se nedelja približava kraju, tako seksualna želja raste, potvrdila je studija britanskog lanca seksi igračkama Lovehoney...Parovi najviše ljubav vode petkom i subotom, a idealno vreme pre 23 sata. Seks ne bi trebalo da traje više od 23 minute, a najbolja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.