Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Sep.2012, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Padaju i cijene i prodaja polovnjaka

Cijene polovnih vozila u BiH vrtoglavo padaju, ali zbog slabe platežne moći bh. građana kupaca i dalje nema. Želju u domaćinstvima da kupe bar "polovnjak" potisnuli su plitki džepovi, tako da trgovcima četvorotočkašima preostaje samo da se žale i čekaju bolji period za zaradu. Koliko je situacija teška govori i činjenica da se saloni i placevi širom zemlje masovno zatvaraju. Iskustva zaposlenih na portalima na kojima se oglašava prodaja korištenih automobila pokazuju da su novčane vrijednosti auta rekordno niske, no, uprkos tome, kupci "mjere", ali (prazne) novčanike ne dodiruju. "Prodaja je totalno opala. Kupaca nema, pa se smanjuje i Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/padaju-i-cijene-i-prodaja-polovnjaka.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Padaju i cijene i prodaja polovnjaka

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Sep.2012

BANJALUKA, SARAJEVO - Cijene polovnih vozila u BiH vrtoglavo padaju, ali zbog slabe platežne moći bh. građana kupaca i dalje nema.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.