PRESLATKO Prve rogatičke posleratne trojke u šetnji s dedom

Izvor: Blic, 04.Sep.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESLATKO Prve rogatičke posleratne trojke u šetnji s dedom

Prve rogatičke posleratne trojke Teodor, Anastasija i Mia, koje su dobili srećni roditelji Jovana i Darko Žižović 14. oktobra prošle godine, sve češće su u šetnji ulicama Rogatice i stazama Sportsko-rekreativnog centra. U njihovom „trosedu“ voza ih najčešće deda Vitomir i baka Novka.

- Sa zadovoljstvom sam preuzeo ovu obavezu i nije mi teško da satima s njima boravim. Oni su moja radost i snaga. Na ovaj način činim korist sebi, jer kao penzioner napravim po neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kilometar pešačenja, a osećam da su zadovoljni i moji unučići. Uz to bar malo odmorim i snaju Jovanu od njenih svakodnevnih obaveza - prića srećni deda Vitomir s čijeg lica, kažu svi koji ga poznaju, evo već skoro godinu dana ne silazi osmeh, piše portal 058.ba.

Inače, mali Žižovići su zdravi, veseli i što je najvažnije dobro napreduju. Postali su mezimci ne samo svojih najbližih, nego i svih komšija i prijatelja ove porodice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.