Izvor: Blic, 02.Jan.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAZNIČNE GUŽVE Nepregledna kolona u oba smera u Gradiški

Na graničnom prelazu u Gradiški su nepregledne kolone putničkih automobila, stvorene oko podneva, u oba smera, a policija pokušava da na više mesta uvede red i ubrza protok vozila.

Dužina čekanja je u proseku jedan sat, ali se to stalno menja jer se gužve povećavaju, kako odmiče dan i prilazi veče. Problem je u skučenom prostoru i uskim ulicama na prilazu granici u Gradiški koja je u svojevrsnoj blokadi.

Nedaće otežava i loše vreme te kiša koja pada od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prošle noći. Putnici kažu da vreme provedeno na granicama, posebno prelazu sa Hrvatskom u Gradiški, bitno remeti njihove planove i usporava putovanje.

- U Gradiški je situacija najteža i kada vidimo nepreglednu kolonu, sve nam se smuči, a ugodno praznično vreme i boravak u RS i BiH tokom novogodišnjih praznika brzo zamenjuje nervoza zbog čekanja – kažu putnici koji se vraćaju u evropske zemlje, posle praznovanja u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Bugojnu i drugim mestima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.