Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Apr.2013, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako bi izgledao mogući rat u Koreji

Iako je teško zasada prognozirati kako bi se razvila situacija u slučaju izbijanja oružanog konflikta na Korejskom poluostrvu, Si-En-En je otišao korak dalje i objavio na televiziji simulaciju pod imenom Kako bi se mogao odvijati Korejski rat". Penzionisani američki general DŽejms Marks obrazložio je način na koji bi mogao krenuti tok borbenih operacija, a prema njegovom mišljenju one ne neće preći granicu Korejskog poluostrva. Ukoliko dođe do oružanog sukoba, najveći dio tereta svakako će podnijeti Korejsko poluostrvo, na kojem će se odvijati najveći broj ratnih operacija, analizira Si-En-En. 'Prvo što ćemo vidjeti biće velika koncentracija oružanog arsenala Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/ovako-bi-izgledao-moguci-rat-u-koreji.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Video simulacija rata: Kako bi izgledao napad Severne Koreje?

Izvor: NaDlanu.com, 04.Apr.2013

CNN je napravio simulaciju mogućeg odvijanja rata ukoliko bi Severna Koreja krenula u napad. Napetost na korejskom poluostrvu je veoma snažna, a Pjongjang je formalno odobrio vojni napad na SAD. ..Kako za CNN objašnjava penzionisani američki general Džejms Marks (video simulacija u nastavku), ako...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.