Ostao bez posla, jer direktoru nije dao mito

Izvor: Cafe.ba, 14.Okt.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostao bez posla, jer direktoru nije dao mito

Policija u Vrbasu podnijela je tužilaštvu krivičnu prijavu protiv direktora jedne škole, jer je od radnika zaposlenog na određeno vrijeme tražio 3.000 evra da bi ga primio u stalni radni odnos.

Iz novosadske Policijsk uprave saopšteno je da je radnik dobio otkaz, jer direktoru nije htio dati traženi novac.

Postoji osnovana sumnja da je direktor mito od radnika tražio posredno, putem jednog 49-godišnjaka, takođe iz Vrbasa, protiv kojeg je policija podnijela prijavu za počinjeno krivično djelo trgovine uticajem.

Protiv direktora je podnesena krivična prijava koja ga tereti za primanja mita.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Ostao bez posla, jer direktoru nije dao mito

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2014

NOVI SAD - Policija u Vrbasu podnijela je tužilaštvu krivičnu prijavu protiv direktora jedne škole, jer je od radnika zaposlenog na određeno vrijeme tražio 3.000 evra da bi ga primio u stalni radni odnos...Iz novosadske Policijske uprave saopšteno je da je radnik dobio otkaz, jer direktoru nije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.