Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Maj.2013, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On glanca, ona usisava

Postoji jasna razlika u načinu na koji muškarci i žene održavaju svoje automobile. Jedna britanska studija pokazala je da muškarci uglavnom svu svoju pažnju posvećuju karoseriji, dok se dame više koncentrišu na unutrašnjost vozila. Pranje, brisanje, glancanje haube i šoferšajbne, sve su to muški poslovi, otkriva istraživanje koje je sprovela kompanija za održavanje automobila "Halfords". Jedna četvrtina muškaraca pere automobil svakih 15 dana, a tek svaki četvrti redovno čisti unutrašnjost vozila, dok 17 odsto njih priznaje da to nikada ne radi. Za razliku od muškaraca kojima je naročito stalo do spoljnjeg izgleda automobila, žene više vole da se voze Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/lifestyle/on-glanca-ona-usisava.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njemu bitno da auto sija spolja, njoj unutra

Izvor: Mondo, 17.Maj.2013, 10:26

Pranje, brisanje, glancanje haube i šoferšajbne, su muški poslovi, dok žene vole da usisavaju patosnice i sedišta automobila, pokazalo je istraživanje...Muškarci i žene se ne odnose isto prema automobilima. Jedna britanska studija pokazala je da muškarci uglavnom svu svoju pažnju posvećuju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.