Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Sep.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbio da se rukuje sa Terijem i Kolom

Fudbaler Kvins Park Rendžersa Anton Ferdinand odbio je danas da se rukuje sa kapitenom Čelsija Džonom Terijem i odbrambenim igračem Ešlijem Kolom u utakmici četvrtog kola Premijer lige Engleske između ta dva kluba. Teri je prošle godine na utakmici ova dva tima navodno vrijeđao Ferdinanda na rasnoj osnovi, zbog čega je odbrambeni fudbaler KPR odbio da se rukuje sa njim, dok je Kol na sudu svjedočio u korist kapitena Čelsija. Ovo je bio prvi javni susret ova dva fudbalera poslije oslobađajuće odluke suda za Terija u junu ove godine. Ferdinand se prije početka utakmice na stadionu Loftus roud Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fudbal/odbio-da-se-rukuje-sa-terijem-i-kolom.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferdinand odbio da pruži ruku Teriju

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Sep.2012

Fudbaler Kvins Park Rendžersa Anton Ferdinand odbio je danas da se rukuje sa kapitenom Čelsija Džonom Terijem i odbrambenim igračem Ešlijem Kolom u utakmici četvrtog kola Premijer lige Engleske između ta dva kluba jer su ga prošle godine navodno vređali na rasnoj osnovi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.