Devojka pala mrtva u Dunavskom parku

Izvor: Blic, 13.Jan.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka pala mrtva u Dunavskom parku

Nepoznata devojka starosti oko 25 godina preminula je oko 14.30 na ulazu u Dunavski park. Kako javlja naš reporter sa lica mesta, a prema rečima očevidaca, devojka je bila sa dve drugarice, koje su nakon što je ona pala pobegle.

- Pala je na lice a građani koji su se našli u blizini pritrčali su joj u pomoć i misleći da je pala u nesvest pokušali su da je osveste. Videli smo da je tokom pada izbila dva zuba – kaže jedna od očevidaca.

Nakon što su ustanovili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nije reč o običnoj nesvestici pokušali su da joj pruže prvu pomoć i da je reanimiraju veštačkim disanjem. Hitna pomoć koja je ubrzo stigla mogla je samo da konstatuje smrt.

Na licu mesta očekuje se izlazak tužioca koji će preuzeti slučaj, a nakon toga će se znati više o nesrećnom slučaju. Dva policajca se sve vreme nalaze pored tela nesrećne devojke.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Devojka umrla u Dunavskom parku

Izvor: B92, 13.Jan.2014

Novi Sad -- Jedna devojka stara 22 godine preminula je oko 14.30 na ulazu u Dunavski park u Novom Sadu...Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a tele devojke preneto je u Zavod za sudsku medicinu radi utvrđivanja uzroka smrti, rekla je portparolka PU Novi Sad Mileva Tomić...Prema rečima očevidaca,...

Nastavak na B92...

Preminula devojka u Dunavskom parku

Izvor: Radio 021, 13.Jan.2014

Dvdesetjednogodišnja Novosađanka M.M. preminula je danas oko 14.30h u Dunavskom parku.

Nastavak na Radio 021...

Devojka pala mrtva u parku, a drugarice pobegle

Izvor: Press, 13.Jan.2014

- Pala je na lice a građani koji su se našli u blizini pritrčali su joj u pomoć i misleći da je pala u nesvest pokušali su da je osveste. Videli smo da je tokom pada izbila dva zuba – kaže jedna od očevidaca.. Nakon što su ustanovili da nije reč o običnoj nesvestici pokušali su da joj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.