Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Okt.2012, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nives Celzijus se razvodi i seli u Srbiju

Iako se godinama hvalila sjajnim brakom sa Dinom Drpićem uprkos tome što je on zbog nje bio meta ismijavanja Dinamovih navijača, Nives Celzijus je ipak stavila stačku na tu vezu. Razvodi se. Par se rastaje poslije više od sedam godina braka, u kojem su dobili sina Leona i ćerku Taišu. Nives i Dino, kako otkrivaju njihovi prijatelji, ne žive zajedno još od prošlog ljeta. Međutim, tu činjenicu su krili da bi zaštitili svoju djecu, koja su im najvažnija. Otkako je vijest dospjela u medije, hrvatska starleta, inače veom dostupna sedmoj sili, nije željela da se javi, piše "Blic". Mi Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/nives-celzijus-se-razvodi-i-seli-u-srbiju.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija dobija još jednu starletu - Nives Celzijus

Izvor: NaDlanu.com, 05.Okt.2012

Nives Celzijus ovih dana ima pune ruke posla razvodi se od fudbalera Dina Drpića i seli u Srbiju. ..Par se rastaje posle više od sedam godina braka, u kojem su dobili sina Leona i ćerku Taišu, piše "Blic".Nives i Dino, kako otkrivaju njihovi prijatelji, ne žive zajedno još od prošlog leta. Međutim,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.