Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Apr.2013, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije realno da je Srbija 40. na FIFA listi"

Prvi hrvatski reprezentativac koji je odigrao 100 utakmica za državni tim Dario Šimić, trenutno predsjednik tamošnjeg Sindikata fudbalera, uvjeren je da Srbija vrijedi mnogo više od 40. mjesta na FIFA rang listi i da može da igra mnogo kvalitetnije nego nedavno u Zagrebu kada je "lagano" izgubila od Hrvatske. "Sigurno je da Srbija ima bolji tim od 40. mjesta na svijetu, ali brojke ipak nešto govore. Hrvatska je najbolji primjer za to, trenutno smo četvrti na FIFA listi, iako možda ima više kvalitetnijih reprezentacija na svijetu od nas. Međutim, taj plasman je potvrda jednog dugogodišnjeg kontinuiranog Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fudbal/nije-realno-da-je-srbija-40.-na-fifa-listi.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Šimić: Nije realno da je Srbija 40. na FIFA listi

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Apr.2013

Prvi hrvatski reprezentativac koji je odigrao 100 utakmica za državni tim Dario Šimić, trenutno predsednik tamošnjeg Sindikata fudbalera, uveren je da Srbija vredi mnogo više od 40. mesta na FIFA rang listi i da može da igra mnogo kvalitetnije nego nedavno u Zagrebu kada je „lagano” izgubila...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.