Nestali Banjalučanin pronađen mrtav

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Feb.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestali Banjalučanin pronađen mrtav

Nakon višednevne pretrage i pretresa terena, organizovane od strane policije, rodbine i lokalnog stanovništva, u banjalučkom naselju Ponir pronađen je leš Velimira Gatartića, potvrdila je portparolka CJB Banjaluka Marija Markanović. Tijelo Gatarića pronašli su oko 13.30 časova pripadnici CJB Banjaluka zajedno sa drugim organizacionim jedinicama MUP-a Republike Srpske i lokalnim stanovništvom. Uviđaj su izvršili pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Banjaluka zajedno sa dežurnim >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << mrtvozornikom Doma zdravlja Banjaluka koji su utvrdili da nema elemenata krivičnog djela, objavili su banjalučki mediji. Prema posljednjim informacijama, Gatarić je viđen u utorak oko 15 časova kako ide prema Poniru, a snimile su ga bezbjednosne kamere. Navodno, na toj lokaciji vidjeli su ga i pojedini mještani. Tada je na sebi imao crni kaput i u ruci je nosio bijelu kesu. Gatarić, koji je profesor srpskog jezika i književnosti i bibliotekar u Ekonomskoj školi u Banjaluci, na dan nestanka oko 14 časova izašao je iz ove obrazovne ustanove i više se nije vraćao. Navodno je toga dana javio da ne može doći na posao, jer se osjeća loše, ali se ipak pojavio.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

OKONČANA POTRAGA: Nestali banjalučki profesor, Velimir Gatarić, pronađen mrtav!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2016

BANJALUKA - Posle višednevne potrage za profesorom Velimirom Gatarićem, čiji je nestanak prijavljen 16. februara ove godine, danas je pronađeno njegovo telo u naselju Ponir u Banjaluci..."Leš Velimira Gatarića pronađen je oko 13 sati. Uviđaj su izvršili pripadnici Sektora kriminalističke policije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.