Napao mačetom prodavačicu, policija ga izrešetala

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Mar.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napao mačetom prodavačicu, policija ga izrešetala

Policija Nju Orleansa pogodila je sa tri metka muškarca na aerodromu "Luis Armstrong", nakon što je mačetom i sprejem protiv insekata napadao radnike, saopštili su zvaničnici. Osumnjičeni Ričard Vajt napao je prvo jednu radnicu mačetom i posjekao je po desnoj ruci, a zatim je počeo da prska druga dva radnika insekticidom, izjavio je šerif oblasti Džeferson, Nevel Normand. Jedan policajac je pucao u Vajta tri puta kada je pokušao da pobjegne i pogodio ga u grudi, lice i butinu. Normand >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << je rekao da Vajt u bolnici i bez svijesti. Napad na radnike je izazvao paniku među putnicima koji su počeli da bježe kada su ispaljeni meci. U tom metežu je jednom putniku povrijeđena ruka, dok su neki zadobili manje posjekotine. Normand je dodao da je Vajt nedavno dobio vozačku dozvolu i da je radio kao taksista, kao i da nema policijski dosije. (Agencije, foto: Twitter)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANIKA U NJU ORLEANSU: Policija pucala u napadača sa mačetom na aerodromu

Izvor: Kurir, 21.Mar.2015

NJU ORLEANS - Policija Nju Orleansa pogodila je sa tri metka muškarca na aerodromu "Luis Armstrong" nakon što je mačetom i sprejem protiv insekata napao radnike, saopštili su zvaničnici...Osumnjičeni Ričard Vajt napao je prvo jednu radnicu mačetom i posekao je po desnoj ruci, a zatim je počeo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.