Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Maj.2013, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na bh. sajtovima recepti za izradu bombe

Na pojedinim bh. blogovima i forumima moguće je pronaći uputstvo za izradu bombi, plastičnog eksploziva i Molotovljevih koktela, a sudeći po broju posjeta spornih stranica, za "receptima" vlada prava pomama. Tako na jednom od ovih blogova, na kojem se precizno pojašnjava način izrade eksplozivne naprave, ima čak 743 pregleda. "Druže, ima da ih sve poderemo", napisao je ispod uputstva jedan od posjetilaca bloga. Na drugom blogu, opet, moguće je pronaći uputstvo za izradu, kako piše, najboljeg plastičnog eksploziva. Jedan od komentara postavljen je prije dvadesetak dana i i te kako je zabrinjavajući, jer u njemu stoji pitanje Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/na-bh.-sajtovima-recepti-za-izradu-bombe.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

(FOTO) Šokantno: Na forumima u BiH onlajn recepti za izradu bombe!

Izvor: Press, 25.Maj.2013

 Na jednom blogu, na kojem se detaljno objašnjava način izrade eksplozivne naprave, ima čak 743 pregleda. . "Druže, ima da ih sve poderemo", napisao je ispod uputstva jedan od posetilaca bloga.. Na drugom blogu, može se pronaći uputstvo, kako pišu "najboljeg plastičnog eksploziva". Jedan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.