Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI TRENER BORCA Trivunović: Ne plašim se izazova

Posle odlaska Vlade Jagodića u tuzlansku Slobodu čelnici banjalučkog Borca su za novog šefa stručnog štaba imenovali Vuleta Trivunovića, koji je do sada bio pomoćnik.

Opredeljenje uprave je bilo da sa timom nastave raditi Jagodićevi asistenti, koji se dobro međusobno poznaju sa igračima.

- Zahvalio bih se čelnicima kluba na prilici i poverenju koje su mi ukazali. Ne plašim se izazova, naš jedini cilj ostaje osvajanje prvog mesta, odnosno plasman u Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ligu BiH. Verujem u rad i nadam se da ćemo uspeti da ispunimo očekivanja navijača – istakao je Trivunović.

Pročitajte još:

Banjalučani su trenutno prvi na tabeli sa tri boda više od drugoplasiranog Rudar Prijedora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.