NESTABILNO VREME U BiH danas kiša, pljuskovi i GRMLJAVINA

Izvor: Blic, 03.Sep.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTABILNO VREME U BiH danas kiša, pljuskovi i GRMLJAVINA

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno, mestimično sa kišom i najvišom dnevnom temperaturom do 21 stepen Celzijusov.

Jutros je oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda RS.

Tokom dana biće promenljivije, uz povremene pljuskove i grmljavinu od centralnog pojasa na jug i istok, dok će na severu biti oblačno mestimično sa kišom koja će slabiti prema večernjim časovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Dnevna temperatura vazduha biće od 13 do 18, a u Hercegovini do 21 stepen Celzijusov, u planinama od 10 stepeni Celzijusovih.

Vetar će biti slab do umeren zapadni i severozapadni, a u Hercegovini uglavnom jugozapadni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Promjenjivo vrijeme uz pljuskove i grmljavinu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2017

BANJALUKA, SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će biti oblačno, mjestimično sa kišom i najvišom dnevnom temperaturom do 21 stepen Celzijusov...Jutros je oblačno, ponegdje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda...Tokom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.