Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Maj.2013, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Prijedora poginuo u saobraćajnoj nesreći

Četrdesetpetogodišnji Milutin Kondić iz Prijedora poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prijedor – Kozarska Dubica, rečeno je u policiji Republike Srpske. Udes se dogodio juče oko 19 časova, kada je Kondić svojim automobilom "golf" sletio sa kolovoza iz za sada nepoznatih razloga. Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor, a rad na utvrđivanju uzroka nesreće je u toku. (Agencije)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Poginuo službenik Policijske stanice Gradiška

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2013

BANJALUKA - Službenik Policijske stanice Gradiška Emir Hajdarević smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras na magistralnom putu Gradiška - Kozarska Dubica u mjestu Vrbaška, potvrdila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.