Mostar: Naoružana trojka opljačkala dve pumpe

Izvor: Blic, 28.Avg.2017, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mostar: Naoružana trojka opljačkala dve pumpe

Mostarska policija traga za razbojnicima koji su noćas opljačkali dve benzinske pumpe koje se nalaze u blizini ovog grada.

Kako je saopšteno iz MUP HNK, u ponedeljak oko 2.30, tri osobe su počinile razbojništvo nad radnikom benzinske pumpe Ti oil u Žitomisliću. Uz pretnju pištoljem, razbojnici su ukrali veću količinu cigareta, a potom su se udaljili s mesta događaja.

Samo dvadesetak minuta kasnije prijavljeno je novo razbojništvo, ovaj put nad radnikom benzinske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pumpe Čule. I u ovom slučaju su tri osobe uz pretnju pištoljem otele cigarete, novac, čokolade i akumulatore, prenosi Faktor.ba.

Sve policijske patrole su obaveštene o ovome, dok pripadnici Odeljenja kriminalističke policije poduzimaju dalje mere i radnje kako bi se počinitelji otkrili, naveli su u MUP.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.