Mladić  obljubio kumu od deset godina

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić obljubio kumu od deset godina

Mladić (18) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je obljubio desetogodišnju devojčicu, koja mu je kuma i prva komšinica, saznaje “Blic”. Obljuba nad devojčicom trajala je od njene osme godine, a napasnik je priznao da je kumu prisiljavao da ga oralno zadovoljava.

Ceo slučaj otkriven je pre dva dana, kada se devojčica požalila roditeljima da je “kum tera na ružne stvari”.

- Majka i otac su najpre zanemeli, a onda sa njom polako nastavili razgovor i saznali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve pojedinosti. Izbezumljeni roditelji su sve prijavili policiji - kažu za “Blic” u MUP-u.

Naš sagovornik navodi da je odmah po prijavi, patrola policije otišla na adresu osumnjičenog. Naš izvor, u interesu zaštite deteta, nije želeo da otkrije u kom naselju žive osumnjičeni i njegova žrtva.

- Oni su komšije, kuća do kuće, i kumovi. Otac devojčice je osumnjičenog mladića krstio. Ceo život su zajedno, stalno su išli jedni kod drugih u goste. Takav odnos je mladić i iskoristio da bludniči nad devojčicom - podvlači naš izvor.

Policija je osumnjičenog, kako saznaje “Blic”, sačekala kod kuće i uhapsila ga.

- Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji na saslušanje, dok će sa devojčicom razgovarati psiholozi kako bi joj pomogli da se oporavi - navodi izvor “Blica”.

U policiji kažu da skoro nisu imali ovakav slučaj i da su i inspektori sa dugogodišnjim stažom bili šokirani otkrivanjem obljube.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kum me tera na ružne stvari": Mladić obljubio desetogodišnju devojčicu

Izvor: Blic, 21.Jul.2013

Mladić (18) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je obljubio desetogodišnju devojčicu, koja mu je kuma i prva komšinica, saznaje “Blic”. Obljuba nad devojčicom trajala je od njene osme godine, a napasnik je priznao da je kumu prisiljavao da ga oralno zadovoljava...Ceo slučaj otkriven je pre...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.