Mićić i zvanično protivkandidat Bosiću

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Apr.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićić i zvanično protivkandidat Bosiću

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Mićo Mićić i zvanično je danas najavio protivkandidaturu Mladenu Bosiću za mjesto stranačkog lidera. Mićić je na konferenciji za novinare u Bijeljini rekao da prihvata kandidaturu i da, uz podršku koju ima, unaprijed prihvata i funkciju predsjednika stranke. "Nije mi cilj da dijelim SDS, kao što neki žele da prikažu, nego da konačno pobijedimo SNSD i da poslije šest izgubljenih izbora ostvarimo taj veliki pobjednički korak", naveo je Mićić. Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << njegovim riječima, za to je potreban veliki broj mladih ljudi koji su najveća snaga stranke, ali i poštovanje prema osnivačima SDS-a. Mićić je rekao da SDS kroz stranačke izbore sa više kandidata pokazuje snagu i demokratsku praksu. On je ocijenio da je dosadašnje rukovodstvo SDS uz puno truda i rada uspijevalo da stabilizuje stranku i spriječi njeno "cijepanje", ali da nedostaje presudni korak u pobjedi nad SNSD-om na koji ne treba čekati narednih još osam godina. Izborna skupština SDS-a biće održana 10. maja u Banjaluci. (Nezavisne)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Mićić ugrožava Bosića

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2015

BANJALUKA - Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine i predsjednik Gradskog odbora SDS-a u ovom gradu, i zvanično je potvrdio kandidaturu za prvog čovjeka najveće opozicione stranke u RS...Kako je rekao, vrijeme je da SDS poslije šest izgubljenih izbora napravi pobjednički korak...On je na pres-konferenciji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.