Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Maj.2013, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekdonalds odlazi iz Makedonije

Nakon 16 godina, američki lanac za brzu hranu Mekdonalds odlazi iz Makedonije. Kako objavljuje dnevni list "Dnevnik" iz centrale ove firme zaEvropu izjavili su da je Mekdonalds Evropa prekinula ugovor za franšizu sa makedonskom kompanijom "SJ" koja je prije 16 godina otvorila prvi restoran ovog lanca u zemlji. Direktor za komunikacije u Mekdonaldsu Evropa Agnes Vandai za "Dnevnik" je izjavila da kompanija koja je dosad imala franšizu više ne posjeduje prava da upravlja restoranima ovog brenda. Inače, već od juče na svih sedam restorana Mekdonaldsa u zemlji osvanuo je natpis da restorani ne rade zbog internih razloga, Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/mekdonalds-odlazi-iz-makedonije.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KATANAC: Mekdonalds odlazi iz Makedonije

Izvor: Kurir, 16.Maj.2013

Na svih sedam restorana u zemlji već je osvanuo natpis da restorani ne rade zbog internih razloga..SKOPLJE - Mekdonalds Evropa prekinula je ugovor za franšizu sa makeodnskom kompanijom "SJ" koja je pre 16 godina otvorila prvi restoran ovog lanca u zemlji...Direktor za komunikacije u Mekdonaldsu Evropa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.